Vírusirtó youtube reklámok érdekessége

Látsz valami hasonlóságot a két reklámfilm között?

Eset Smart Security

Kaspersky 2009

Érdekes, hogy az elején mindkettőnek ott van a Mátrix feeling…

Tetszett a bejegyzés? Kommentálj, beszélgess a kommentrészben, és iratkozz fel az rss feedre így automatikusan megkapod a legfrisebb bejegyzéseket!

Comments

Igen.Mindegyik profi munka.Gondolom,hogy nem kevés pénzt költenek a reklámokra,de legalább van miből.Itt is tisztán látszik,hogy mekkora a rivalizálás.Ja kérem,hát erről szól az élet.Amikor én kb.másfél hónapja víruirtót váltottam nem a reklámok hatására cselekedtem,hirtelen felindulásból,hanem már decemberben tudtam,hogy jauárban az új,a régihez képest “bikaerős”gépemre bátran rárakhatom a gépigényesnek mondott (és valóban az,így fullra belőve)Kasperskyt,amire már amúgy is régóta fájt a fogam.
Üdv.:Attila.

Attila: talált a Kaspersky vírust a gépeden az előző után? És ha igen, mi volt az előző?

A Kaspersky előtt Avast “futott” a régi gépemen, és bizony néha tévedett, két alkalommal elég nagyot. Ezek után az új gépre már januárban valahogy nem volt kedvem felrakni. Egyébként a KAV eddig még nem talált semmit a gépen,de tökéletes védelmet személy szerint még nem láttam, úgyhogy bármi előfordulhat. A biztonság kedvéért antispyware programot is használok, ami napi két alkalommal fut időzített keresési formában.

Leave a comment

(required)

(required)