Vírusirtó: Hogyan választottad a vírusirtódat?

Szavazz a rád legjellemzőbb megállapításra! Ha nem találsz hozzád közel álló pontot, akkor kérlek, írd meg a sztoridat a kommentek között!

Tetszett a bejegyzés? Kommentálj, beszélgess a kommentrészben, és iratkozz fel az rss feedre így automatikusan megkapod a legfrisebb bejegyzéseket!

Comments

Debian GNU/Linux-ot használok és nincs szükség ilyesmikre. Csak olvasgatom az oldalt néha :) Búcsúzzatok el a Microsoft-tól Most! http://goodbye-microsoft.com/

Imi, majd idővel elbúcsúzunk…

http://www.pckommando.com/linux-tanoda/

Az kimaradt a szavazásból, hogy “nem használok vírusirtót”

Carter! Dehogy maradt ki! Értelemszerűen csak azok válaszára voltunk most kíváncsiak, akik használnak vírusirtót :)
De adtál egy jó tippet, köszi!
(majd figyelj!)

Az oroszok nemcsak a vírusírásban,hanem a vírusirtásban is a legjobbak közé tartoznak.Januárban cseréltem le az Avast4.8 HOME-ot KAV 2009-re,mivel az Avast supportja kívánnivalókat hagy maga után.(Ingyenes verziókra sajnos jellemző!)Most a Kasperskyn a sor,hogy bizonyítsa azokat a képességeit,amiket több elismert fórumon már bizonyított.

Köszi Rita :) Megnézem ezt a Linux tanodát :)

Legutóbb dicsértem az avast!-ot az egyik bejegyzésben. De az igazság az, hogy akkor a második esélyt adtam neki… Amit eljátszott. Komoly problémáim voltak vele az újratelep után továbbra is.
Úgyhogy, lehet hogy rossz helyen, de javaslatot kérek vírusirtóra, jelenleg védelem nélkül vagyok!
Ingyenes kell!
Egyébként sajnálom, hogy nincs pénzem, és erős gépem, mert erről a Kasperskyről iszonyatosan jó véleményeket hallok, számomra egyértelmű, hogy a legjobb. Jó, lassú, meg erőforrásigényes, ez van.

Én most tértem át az Avirára mert a NOD 32 nem talált meg sok trójait.Pl: system 32-ben ott vigyorgott a trojai és egyéb ilyen dolgok kerültek elő az Avira lefuttatásakor.
Azért tértem át mert folyamatosan jelzett a NOD vmi ismeretlen Newheur PE virust és folyamatos karanténozást már untam.
Bár még most sem tudom igazán mi ez a virus.( ha az)
A Windows/Temp könyvtárba akar bemenni vmi load.exe fájl és valami kínai oldalra hivatkozik (.cn) ahol sosem jártam és ráadásul az oldal forbidden .ugyhogy passz
EZ pár honapja kezdődött
Bár az is igaz hogy az Avira jopár virust megtalált amit a Nod ki sem írt de futtatáskor megakad ennél a könyvtárnál és lefagy a gép.
Vki valami tipp.
Megnéztem ezt a könyvtárat de nem találtam benne ilyen fájlt.
Lehet ez valami titkositott fálj esetleg?
Jól jönne egy kis segítség
THX

Ok
Megoldottam az Avirával
rendszervisszaállitó kikapcs és scan
eredmény 5 trojai ,adspy és hasonlók
Részemről ennyit a Nod-ról :)

Leave a comment

(required)

(required)