ESET Mobile Antivirus magyarul

ESET Mobile Antivirus magyarul

Az ESET tavaly októberben dobta piacra a Windows Mobile platformon működő Mobile Antivirus első, még angol nyelvű változatát. A szoftver azóta számos fejlesztésen esett át, a most megjelent verzió pedig már 15 nyelven, köztük magyarul is elérhető.  A fejlesztéseknek köszönhetően letisztult a kezelőfelület, bővültek a frissítési és ellenőrzési beállítások, valamint egyszerűbbé vált a program aktiválása is.  A szoftver a többszörösen díjnyertes NOD32 esetében már bizonyított heurisztikának és a kéretlen üzeneteket blokkoló SMS-szűrőnek köszönhetően teljes körű védelmet biztosít a mobil kártevők minden fajtája ellen.

Az ESET Mobile Antivirus az ESET Smart Security Business Edition felhasználói számára a megvásárolt licencmennyiség erejéig ingyenesen, az ESET NOD32 Antivirus Business Edition licenctulajdonosok számára pedig 50% kedvezménnyel érhető el. Az érvényes licenccel rendelkező felhasználók ingyenesen térhetnek át az új verzióra.

Az ESET Mobile Antivirus újdonságai:

-          Megújult naplófájlok – Az ellenőrzések eredményeiről, a fertőzött és karanténba helyezett fájlokról és egyéb fontos programeseményekről készült naplófájlok áttekinthetőbb formátumban érhetőek el. Az új verzióban az is megadható, hogy a program mennyi időre visszamenőleg tárolja el az ellenőrzések eredményeit.

-          Új beállítási lehetőségek a tömörített fájlok ellenőrzéséhez – A felhasználó maga szabhatja meg a tömörített fájlok ellenőrzés mélységét.

-          Napi, heti vagy havi automatikus és kézi frissítések – A felhasználók napi, heti vagy havi rendszerességű frissítések közül választhatnak. Alapbeállításként a napi frissítés van megadva.

-          Online aktiválás – A program új verziója már közvetlenül a kezelőfelületről, online is aktiválható.

-          Könnyebb kezelhetőség – Felhasználóbarát kezelőfelület, magyar nyelv.

Tetszett a bejegyzés? Kommentálj, beszélgess a kommentrészben, és iratkozz fel az rss feedre így automatikusan megkapod a legfrisebb bejegyzéseket!

Comments

No comments yet.

Leave a comment

(required)

(required)